Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati

Căutare site

Informatii Transport

Preturile sunt exprimate in lei noi sau euro si includ TVA.
Pretul transportului afisat este informativ putand exista mici diferente.
Erorile calculate apar de obicei la comenzile ce contin produse multe cu valoare mica, in acest caz pretul transportului va fi mult mai mic. Pretul final va fi calculat si stabilit de catre curier. 
Pretul transportului prin posta romana este de obicei cel corect, dar si aici pot aparea erori datorita numarului mare de produse.

O comanda poate fi de minim 20 RON.

Nu raspundem de deteriorarile datorate transportului. Daca coletul este vizibil deteriorat va rugam sa il refuzati si sa ne contactati.

Ne rezervam dreptul de a refuza comanda in cazul in care exista pentru dumneavoastra o comanda anterioara ce nu a fost onorata.

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la MagazinOrtodox.ro si vrei sa renunti la cumparare poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora.

Pentru a facilita procesul de cumparare, noi va oferim o estimare a costului transportului inainte de a plasa propriuzis comanda, in cosul de cumparaturi . Asa puteti sti dinainte daca costul livrarii este pe placul dvs. inainte de a plasa comanda. 

Livrare prin Curier Rapid 

Comenzile prin Fan Courier vor ajunge la destinatie in 24-48h, exceptand zilele de weekend sau sarbatorile legale.
Livrarea se va face de luni pana vineri la adresa mentionata in comanda in intervalul 10 - 18, sambata 09-12.
Costul transportului prin Curier Rapid este de 24 Lei pentru primul Kg.
Comenzile cu un total de peste 300 lei vor beneficia livrare gratuita. Exceptie vor face doar acele comenzi din localitati limitrofe in care Fan Courier adauga km exteriori. Coletele cu km exteriori vor fi trimise la cerere spre sediul Fan Courier cel mai apropiat cu livrare gratuita sau prin Posta Romana.

Pentru comenzile sub 300 lei, costul livrarii prin Fan Courier afisat in cosul de cumparaturi este doar informativ, pentru orasele principale din tara, costul real va fi cel stabilit de curier. Pentru localitatile limitrofe se vor adauga km exteriori (aprox. 1 leu pe km). Puteti citi mai multe detalii pe site-ul Fan Courier.

Livrare prin Posta Romana 

Livrarea prin posta romana este disponibila pentru accesorii sau la cerere pentru orice comanda cu ramburs mai mic de 500 de lei.
Expedierea comenzii se va face in 24-48h.
Timp de tranzit: 2-4 zile de la livrarea comenzii.
Livrarea prin Posta Romana este disponibila in orice localitate din Romania.
Achitarea comenzii se face ramburs la ridicarea coletului.
Costul livrarii prin Posta Romana este de 12 Lei, indiferent de numarul produselor comandate.
Costul livrarii include si taxa de ramburs, perceputa de Posta Romana pentru trimiterea banilor catre MagazinOrtodox.ro
Coletul se ridica de catre client de la Oficiul Postal de care apartine.

Sus