Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati

Căutare site

Anestis

 1. Preţ: 40,00 RON

  Pret Nou: 32,00 RON

  Pe alesul si marele marturisitor veniti o iubitorilor de mucenici sa laudam pe Marcu cel urmator scaunului apostolesc,pe cel intocmai cu apostoli si de un obicei cu Ioan Evanghelistul,sa-l cinstim cu laude zicand:Bucura-te sfinte Marcumare marturisitor si aparator al ortodoxiei! Află mai mult
 2. "Alcoolismul, o fiara care inghite barbati, femei si copii".

  "Vai de cei ce dis-de-dimineata alearga dupa bauturi imbatatoare; vai de cei ce pana tarziu seara, se infierbanta cu vin."

  Află mai mult
 3. Tamaie Iti aducem Tie, Hristoase Dumnezeul nostru intru miros de buna mireasma duhovniceasca, pe care primindu-o intru jertfelnicul Tau cel mai presus de ceruri, trimite-ne noua harul Preasfantului Tau Duh. (Rugaciunea de binecuvantare a tamaiei - Liturghier)

  Numerosi oameni,atat simpli cat si invatati,sustin ca nu este pacat a fuma,ca nu este pacat a preface banii in scrum si in fum.

  Află mai mult
 4. DESPRE VRAJITORIE

  De multe ori,in popor,cand vine vorba despre vrajitorie,blesteme,farmece,parerile sunt impartite.

  Află mai mult
 5. Preţ: 5,00 RON

  Pret Nou: 3,20 RON

  Fraţii mei, să ne aducem aminte de nemurirea sufletului. Să ştiţi că suntem străini şi călători pe pământ. Află mai mult
 6. Preţ: 10,00 RON

  Pret Nou: 8,00 RON

  "Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea, ca atunci cand il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine." Marcu Ascetu Află mai mult
 7. Preţ: 8,00 RON

  Pret Nou: 5,00 RON

  Aceasta carte este inchinata tuturor acelor crestini ortodocsi sarbi care si-au jertfit viata "pentru cinstita cruce si libertatea cea de aur" incepand cu batalia de la Kosovo si pana in zilele noastre 1389-1989"

  Acum exact doua secole in urma,doua armate foarte puternice s-au ciocnit in inima Imperiului sarbesc medieval in locul numit Kosovo Polje(campia pasarii celei negre).

  Află mai mult
 8. Scrise in timpul anilor de doctorat si apoi in anii de slujire arhiereasca la Sibiu, studiile din prezentul volum au fost publicate la vremea lor in diverse reviste bisericesti locale sau centrale. Am socotit de bun augur adunarea lor intr-un volum aparte, pentru a fi mai utile celor interesati de istoria dogmelor si a Bisericii noastre, fie clerici, fie mireni. Află mai mult

 9. Preţ: 5,00 RON

  Pret Nou: 2,50 RON

  Aceasta carte pe care o daruim acum crestinilor ortodocsi romani nu este un manual de liturgica si nici nu are pretentii de opera stiintifica.

  Află mai mult
 10. Preţ: 40,00 RON

  Pret Nou: 32,00 RON

  Cu ingerii, Sfinte,fiind acum,cu dansii te roaga,facatorule de minuni,sa fim vindecati noi de patimi si de primejdii feriti sa fim pururea. Află mai mult

 11. De multe ori,cand intr-o familie apare un deces,rudele raposatului,pe de o parte din cauza necazului,iar pe de alta din nestiinta,nu stiu cum sa organizeze pregatirile de inmormantare.

  De aceea,ne-am propus sa venim in ajutorul celor ce ajung in astfel de cazuri,cu acest mic ghid,care,sa fie la indemana oricui si sa poata fi util in acele momente grele,fara a fi nevoiti sa studieze intreaga literatura religioasa,care este foarte intinsa si diversificata.

  Află mai mult
 12. Preţ: 10,00 RON

  Pret Nou: 9,00 RON

  Eruditia Sfantului Ierarh Nicolae Velimirovici(1880-1956)unul dintre scriitorii cei mai prolifici din istoria Bisericii Ortodoxe sarbe,impresioneaza pe toti cei ce sunt familiarizati cu scrierile sale.

  Află mai mult
 13. Preţ: 40,00 RON

  Pret Nou: 32,00 RON

  Acatiste ale Sfintilor de peste An - Vol III Află mai mult
 14. Preţ: 20,00 RON

  Pret Nou: 12,00 RON

  Fiecare imparatie isi are semnul ei,steagul sau drapelul ei.Drapelul Romaniei este format din trei culori:rosu,galben si albastru,cu stema tarii.Drapelului i se dau onoruri mari.Acesta este obligatoriu pentru toti ostasii si cetatenii tarii respective.De asemenea,fiecare ostas poarta mandru cu sine,pe chipiu,numele(initialele) imparatului sau regelui sau;iar servitorul semnul stapanului caruia ii slujeste. Află mai mult
 15. Preţ: 10,00 RON

  Pret Nou: 7,00 RON

  Carte de Cantari Ortodoxe-scris mare Află mai mult

Sus