Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati

Căutare site

Carti Ortodoxe

Colectie de acatiste, paraclise, brosuri , carti de cult, carte de rugaciuni, carti ortodoxe pentru copii, sfanta scriptura, biblia precum si multe alte carti ortodoxe diverse

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Preţ: 2,00 RON

  Pret Nou: 1,08 RON

  Aparatorul si sprijinitorul crestinatatii, impotrivitorului si surpatorului paganatatii, mucenicului celui de curand aratat, ostasului lui Hristos celui adevarat, care ca un soare Bisericii rasaritului a stralucit si pe credinciosi de veselie i-a umplut, toti acum din suflet cantari de multumire si de lauda sa-i aducem, si cu dorire sa-i cantam: Bucura-te, Ioane, mare mucenice a lui Hristos!

  Află mai mult
 2. Veniti toate popoarele crestinesti pe "Fiul Tunetului" sa-l laudam, pe Apostolul si Evanghelistul loan, cel ce a scris si a tunat dogmele dumnezeiesti in toata lumea, caruia cu credinta si cu evlavie din inima sa-i strigam: Bucura-te, iubitorule de feciorie, Ioane Apostole, de Dumnezeu iubite! Află mai mult
 3. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Pe luminatorul a toata lumea, pe stalpul si intarirea Bisericii, pe povatuitorul pocaintei, pe doctorul si tamaduitorul bolnavilor, pe aparatorul si partinitorul celor necajiti, pe Ioan, trambita cea de aur sunatoare, gura cea de miere izvoratoare, pe dascalul si invatatorul nostru, veniti binecredinciosilor sa-l laudam. Sa aprindem facliile dragostei celei luminatoare si catre dansul sa cadem, aducandu-i aceasta cantare: Bucura-te, Ioane Gura de Aur, prea-luminate invatatorule a toata lumea!

  Află mai mult
 4. Preţ: 1,08 RON

  Pret Nou: 0,74 RON

  p>Cel ce te-a chemat pe tine de pe pamant la lumea cea cereasca tine si dupa moarte,neschimbat,trupul tau,Sfinte.

  Veniti, credinciosilor, sa-l laudam pe cel care, rob fiind, a stapanit peste patimi! Află mai mult

 5. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Mult nevoitorului al lui Hristos, Marelui Mucenic Gheorghe, acum toti din suflet sa-i cantam, laudandu-l pe el in sfintitele locasuri, ca pe un preastralucit mare soare al mucenicilor; si ca unul aparator al credinciosilor si ajutator, cu credinta sa-i strigam: Bucura-te, Mare Mucenice Gheorghe!

  Află mai mult
 6. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Pe ierarhul si Mucenicul lui Hristos, pe marele Modest veniti credinciosi la preacinstita lui pomenire, sa-l laudam cu dumnezeiesti cantari, ca fiind plin de dragoste de Dumnezeu si de toata faptura lui, s-a facut plin de darul tamaduiri a toata boala dobitoacelor celor necuvantatoare. Prin aceasta fiind noua oamenilor mare ajutor in scarbe si nevoile noastre, al celor ce-l rugam cu credinta si cu smerita multumire in cantam: Bucura-te, Sfinte Modeste, lauda ierarhilor si a mucenicilor!

  Află mai mult
 7. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  In Mormant, Viata, pus ai fost, Hristoase, si prin Invierea Ta l-ai aratat locas vrednic de inchinare, stralucindu-l cu razele dumnezeirii. Catre care si noi, cugetand cu evlavie, dorind a ne umple de lumina Ta sfanta, strigam: Bucura-te, Mormant plin de lumina cereasca!

  Află mai mult
 8. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Invatatorului dreptslavitoarei credinte celei intru Hristos, surpatorului si rusinatorului paganatatii, Izvoratorului de mir, Marelui Mucenic Dimitrie, ostasul cel adevarat al lui Hristos, care s-a aratat Bisericii ca un soare si mare aparator credinciosilor, toti acum cantari de multumire si laude din suflet cu dorire aducandu-i sa-i cantam : bucura-te, Izvoratorule de mir, Mare Mucenice Dimitrie !

  Credinta adevarata invatand-o,Mucenice Dimitrie,de la parintii sai,ai vietuit pe pamant prin darul lui Dumnezeu ca un inger,luminat marturisind si invatand pe toti apoi cu milostenie,cu neincetate rugaciuni si cu chinuri. Află mai mult

 9. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Folositor si ajutator mare te-ai aratat lumii im primejdii, Mucenice, ca pe multi ai izbavit de pagube: pe furi urmarind, pierderile departandu-le si celor ce alearga la tine cu credinta implinind cererea lor; pentru aceasta te rugam , fii milostiv si noua care iti cantam: Bucura-te, Mina, mult-patimitorule!

  Află mai mult
 10. Pe steaua cea nou stralucitoare a Ortodoxiei,

  Pe al Bisericii nou zid de aparare,

  Cu bucurie in inimi sa il laudam.

  Izvorasti tamaduiri si har bogat;

  Pentru aceea ii strigam: bucura-te Parinte Nectarie!

  Află mai mult
 11. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,84 RON

  Cel ce versi mir de mult pret la toata lumea si mie celui nevrednic si mai mult decat toti pacatos, daruieste-mi ca sa-ti aduc tie cantare, Parinte Nicolae. Tu, ca cel ce ai indraznire catre Dumnezeu, slobozeste-ma din toate necazurile ca sa cant tie : Bucura-te, Sfante Ierarhe Nicolae, mare facator de minuni!

  Află mai mult
 12. Pe vrednicul pastor,Sfantul Nifon al Constantinopului,ierarhul cel minunat al Bisericii lui Hristos,cel ce,ca un luceafar prealuminos a stralucit cu intelepciunea si cu smerenia pe toate laturile Ortodoxiei,sa-l laudam dupa cuviinta,ca pe un margaritar de mult pret al Bisericii neamului romanesc,zicandu-i cu evlavie din adancul inimii:Bucura-te,Sfinte Ierarhe Nifon,lauda crestinilor!

  Află mai mult
 13. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Înaintea celui cu chip si nevinovatie îngereasca, a vrednicei slugi a Domnului nostru, care prin nestramutata credinta s-a învrednicit a sta alaturi de scaunul nemuritorului împarat, Pantelimon, ridicam rugaciunile noastre si cerem sa ne asculte durerile si cu puterea ce-i este data de la Dumnezeu ca un doctor fara de arginti, sa ne cerceteze degraba si sa înlature de la noi bolile sufletesti si trupesti, ca izbaviti cu platosa bunatatii sale, în tresaltari de bucurie, sa-i cîntâm: Bucura-te, Mare Mucenice si tamaduitorule Pantelimoane!

  Află mai mult
 14. Ca pe un arhipastor prea indumnezeit al Lampsakului si ca pe un facator de minuni si izvor imbelsugat te laudam pe tine, Ierarhule insuflat de Dumnezeu. Iar tu, ca unul care are indrazneala catre Domnul, roaga-te sa fie izbaviti de tot necazul cei care striga catre tine: Bucura-te, Parinte Partenie!

  Află mai mult
 15. Preţ: 1,08 RON

  Pret Nou: 0,74 RON

  Acesta a fost inchinat lui Dumnezeu inca din pantecele maicii sale si s-a facut lacas Duhului Sfant.Ca,impartindu-si la saraci bogatia ce avea si facandu-se monah,covarsea pe toti prin aspra lui vietuire si ostenicioasa sihastrie. Află mai mult
 16. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Pe tine, trambita cea cu dumnezeiasca glasuire si cereasca albina, care din florile invataturilor ai adunat mierea cea facatoare de viata a dogmelor Treimii si o ai lasat Bisericii lui Hristos bogatie neimputinata, din care gustam noi toti, cu dulce cantare te laudam, cantand tie: Bucura-te, mare ierarhe Vasile!

  Află mai mult
 17. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  O, de trei ori fericita si preacinstita Cruce, tie ne inchinam credinciosii si te marim, veselindu-ne de dumnezeiasca ta inaltare. Ca o pavaza si arma nebiruita, ocroteste si acopera cu darul tau pe cei ce canta: Bucura-te, cinstita Cruce, pazitoare a crestinilor!

  Află mai mult
 18. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Alesule Mire al sufletelor si al inimilor, facandu-Te om si murind pe cruce Te-ai logodit pe vecie cu toata omenirea, dandu-ne ca zalog pentru viata cea vesnica preacurat Trupul Tau si scump sangele Tau. Desi sunt cu totul nevrednic, dupa Cuvantul Tau, indraznind spre indurarile Tale, iata, ma aproprii de dumnezeiasca Ta cina si cutremurat de maretia ei strig catre Tine: Iisuse, Dumnezeul inimii mele, vino si Te uneste cu mine in veci! Află mai mult
 19. Frumoasa floare crescuta intre spinii idolesti si impodobita cu frumuseti sufle­testi, avand minte cu buna intelegere si inima aprinsa de vapaia dragostei dum­nezeiesti, Sfanta Mare Mucenita Marina, vorbeai mereu de Mirele tau Hristos si de vesnica imparatie, asteptand cu dorire sa-ti jertfesti viata si sa te unesti cu El, pentru care iti cantam: Bucura-te, Sfanta Marina, Mare Mucenita a lui Hristos!

  Află mai mult
 20. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Vrednicei de lauda mucenitei Ecaterina, care cu darul de la Dumnezeu si cu invatatura ei cea preainalta a uimit stiinta invatatilor de atunci si a intrecut limba ritorilor pagani prin buna ei cuvantare, sa-i aducem multumire de biruinita, ca prin ale ei rugaciuni sa ne izbavim de ispitele vrajmasilor si sa-i cantam : Bucura-te, Ecaterina, mare mucenita a lui Hristos !

  Află mai mult
 21. Ca ceea ce din pruncie jertfa fara prihana te-ai adus lui Dumnezeu, prin fapta buna, Filotee preafericita, Celui ce din pantecele maicii tale te cunostea pe tine, ceea ce te-ai aratat podoaba fecioarelor si locuitoarea camarii celei de nunta, vrednica esti de lauda ! Pentru aceasta cantam tie : Bucura-te, Filotee, fecioara prealaudata !

  Află mai mult
 22. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Lui Hristos al tău, pe care duhovniceşte L-ai iubit, I-ai urmat, cea pregătită de Domnul spre propovăduire, Sfântă Maria-Magdalena; pentru aceasta cu dragoste te lăudăm în cântări şi te rugăm pe tine, ca ceea ce ai mare îndrăzneală către Domnul, din toate nevoile cu rugăciunile tale să ne izbăveşti, ca pururea bucurăndu-ne să strigăm ţie: Bucură-te, Sfântă Maria-Magdalena, care cu credinţă apostolească L-ai propovăduit pe Predulcele Iisus!

  Află mai mult
 23. Preţ: 1,08 RON

  Pret Nou: 0,74 RON

  Ingerul luminii si luceafarul pustiei cele de lauda sa-i aducem,noi,care ne minunam de nevointele ei cele mai presus de fire.Iar tu,ca ceea ce ai biruit pe Veliar cu puterea Crucii si cununa slavei ai dobandit-o de la Dumnezeu,roaga-te Stapanului Hristos,ca sa ne daruiasca de pacate,noua,celor ce-ti cantam: Bucura-te,Preacuvioasa Maica Maria,mult folositoare!

  Află mai mult
 24. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Tie celei alese, bineplacutei lui Dumnezeu si nebunei pentru Hristos, Sfanta si fericita maica Xenia, care ai ales nevointa rabdarii si relei patimiri, cantare de lauda iti aducem toti cei ce cinstim Sfanta pomenirea ta. Iar tu ne apara de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa strigam tie: Bucura-te, Sfanta Xenia, rugatoare pururea bineprimita pentru sufletele noastre. Află mai mult

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sus