Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati

Căutare site

Carti Ortodoxe

Colectie de acatiste, paraclise, brosuri , carti de cult, carte de rugaciuni, carti ortodoxe pentru copii, sfanta scriptura, biblia precum si multe alte carti ortodoxe diverse

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Icoana a fost descoperita in Rusia,in catedrala Schimbarii la Fata(Spaso-Preobrajensk)din orasul Rabinsk,gubernia Iaroslavului.

  Aparitia acestei icoane se datoreaza credintei ortodocsilor in darul Maicii Domnului de a fi mijlocitoare in fata Fiului ei si Dumnezeu pentru a darui oamenilor binefaceri duhovnicesti si trupesti,printre care luminarea mintii si a inimii cu adevarul dumnezeiesc. Află mai mult

 2. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Icoana facatoare de minuni din secolul al XVIII-lea, ce se afla pe coloana dinspre Est a proaducerii,din stanga,a bisericii din manastirea Vatoped de pe Sfantul Munte Athos.

  Dupa povestirile staretilor manastirii,prima data s-a revelat icoana ca avand un dar deosebit,atunci cand un tanar,intrand in biserica,s-a dus sa se inchine la icoana Maicii Domnului.

  Află mai mult
 3. O,Preasfanta Stapana,Preacurata Fecioara Nascatoare de Dumnezeu,Maica Domnului Dumnezeului meu Iisus Hristos,cadem inaintea ta si ne rugam tie Macii Imparatului,mai inainte indreptand catre tine aceasta nevrednica a noastra rugaciune,pe care si primind-o Maica Imparatului aceluia ce imparateste cerul si pamantul o du la Imparatul imparatilor,Domnul tuturor,la Fiul si Dumnezeul tau,si ne cere iertare de toate pacatele noastre.Vietii noastre da-i indreptare,si la sfarsitul nostru trecere neingrozita de vrajmasii cei din vazduh;fii noua povatuitoare,sa ne deschizi dumnezeiasca intrare a Imparatiei si acolo sa ne indulcim de dulceata raiului si de veselia acelei cetati inalte,a Ierusalimului de sus celui preafrumos si de frumusetile lui cele nespuse,de stralucirea luminii Treimii celei cu trei straluciri,si de dulcele glas al cantarilor ingeresti.

  Află mai mult
 4. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Icoana"Potoleste intristarile noastre"a fost adusa la Moscova de catre cazaci in vremea domniei tarului Mihail Fiodorovici(1613-1645)si se afla in biserica Sfantului Nicolae din cartierul Sadovniki.In aceasta biserica se pastrau inscrisurile despre multe din minunile petrecute de la sfanta icoana,insa incendiul din 1771 a nimicit intreaga arhiva. Află mai mult

 5. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Daruiti ca mostenire copiilor vostrii in primul rand virtutea,si dupa aceea daruiti-le ceea ce ati agonisit. Haideti sa ocolim pacatul,precum caii evita hrana otravita. Află mai mult
 6. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  -Ortodox inseamna a marturisi drept credinta in Hristos.

  -Crestinul ortodox este fiul Bisericii lui Hristos si ostas al lui Hristos care lupta pana la moarte pentru a dobandi cununa vesniciei si viata vesnica. Află mai mult

 7. Forteaza-te sa te trezesti dimineata devreme si implineste-ti programul bine stabilit dinainte.Imediat ce te-ai trezit,primul tau gand sa se indrepte catre Dumnezeu.

  Află mai mult
 8. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Nasterea ta,de Dumnezeu Nascatoare Fecioara,bucurie a vestit la toata lumea,ca din tine a rasarit Soarele dreptatii,Hristos,Dumnezeul nostru.Si dezlegand blestemul a dat binecuvantare si stricand moartea,ne-a daruit noua viata vesnica.

  Află mai mult
 9. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Tu,Doamne,ai ales dintre toate neamurile o Preacurata Fecioara si din ea s-a nascut cu trupul Fiul tau,Hristos Dumnezeul nostru,pentru care noi,robii tai,Iti aducem,Stapane,cantare de multumire:Tu insa,avand nespusa milostivire,izbaveste-ne din toate necazurile,pe noi cei care cantam:Iisuse,Fiul lui Dumnezeu,Cel ce Te-ai intrupat pentru noi,slava Tie.

  Află mai mult
 10. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Din tinerete ai iubit pe Hristos,fericite si Aceluia unuia dorind sa-i slujesti cu caldura,cu neincetate rugaciuni si osteneli in pustie te-ai nevoit,iar prin inima smerita dobandind dragostea lui Hristos,ales preaiubit al Maicii Domnului te-ai aratat.Pentru aceasta iti cantam:"Mantuieste-ne cu rugaciunile tale,Serafime,Preacuvioase Parintele nostru!"

  Află mai mult
 11. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Împarate al veacurilor si Doamne cel mai înainte de veci, Facatorule a toata faptura cea vazuta si cea nevazuta, Dumnezeule cel slavit în Sfânta Treime, Caruia se închina tot genunchiul; al celor ceresti, al celor pamântesti si al celor de dedesubt. Pentru aceasta si noi, ca cei ce suntem luminati cu Sfânta Taina a Botezului întru numele Tau cel întreit sfânt desi nevrednici fiind, îndraznim a-ti aduce aceasta cântare de lauda; iar Tu ca Facatorul, Purtatorul de grija si Judecatorul nostru, ia aminte spre glasul rugaciunii robilor Tai, si nu departa mila Ta de la noi, pentru ca din adâncul sufletului pururea sa strigam tie: Sfânt, Sfânt, Sfânt esti Doamne Dumnezeul nostru, miluieste-ne pe noi, zidirea Ta cea cazuta, pentru numele Tau cel Sfânt.

  Află mai mult
 12. Prin tine izbavindu-ne de tot necazul, dupa datorita multumire, pe tine aparatorul si fierbinte sprijinitorul nostru te rugam, cel ce ai indraznire catre Domnul, din toate nevoile ne slobozeste pe noi ca sa-ti cantam : Bucura-te, sfinte Ioane, preacinstite Inaintemergatorule!

  Află mai mult
 13. Tie, alesule nevoitor al Domnului si ingere pamantesc, Preacuvioase Parinte Siluane, acum cu bucurie cantare de lauda iti aducem! In veghe neincetata, in postire si in smerenie fiindu-le parintilor athoniti prea-ales urmas, prin insetarea dupa Dumnezeu si dragostea cea arzatoare catre El, har imbelsugat ai agonisit sufletului tau si urmator facandu-te lui Hristos, Cel ce S-a rastingnit, pentru toti oamenii, cu lacrimi te-ai rugat pentru cei ce se chinuiesc in iad, pentru cei vii si pentru cei ce vor mai veni pe lume. Află mai mult

 14. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,80 RON

  Imparatesei celei alese mai inainte de veci, Imparatesei celei mai inalte decat toata faptura cerului si a pamantului, care a venit oarecand la rugaciune in Biserica din Vlaherne si se ruga pentru cei din intuneric. Acesteia si noi, cu credinta si cu umilinta ii serbam Acoperamantul ei cel luminos. Află mai mult

 15. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Fugind de intunericul cel negru al Egiptului, ai cautat pamantul cel de viata datator al pustiului. Prin infranare si nevointa vestejind saltarile trupului, prealaudate, te-ai facut pilda monahilor, de Dumnezeu cugetatorule, celor ce canta: Bucura-te, Parinte Antonie, de Dumnezeu cugetatorule!

  Află mai mult
 16. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Pe ucenicul cel intai chemat si urmatorul Patimilor lui Hristos, pe Andrei apostolul, fratele lui Petru, sa-l laudam credinciosii, ca pa cel ce pe pagani din inselaciune i-a intors la botez. Pentru aceasta ii cantam: Bucura-te, Sfinte Andrei, apostole! Află mai mult
 17. Tainice Voievod al ingerescului Sobor, mai marele tamaduitorilor, calauzitorul celor pribegi si paznicul cununiilor, Sfinte Arhanghele Rafail, ca unuia ce intru mare cinste te afli in randuiala cetelor celor de sus, din prea putinul vredniciei noastre, cu nadajduitorul glas al credintei celei dreptmaritoare, cantare de lauda ti-aducem tie, zicand: Bucura-te, Rafaile, spaima lui Asmodeu, a toate vindecatorule!

  Află mai mult
 18. Preţ: 1,08 RON

  Pret Nou: 0,74 RON

  Cela ce mai inainte ai fost invatator rautatii, si te-ai aratat Arhiereu prin cinstita fecioara Justina, si ca un pastor intelept, din spinii inselaciunii ai inflorit ca o floare prea frumoasa, si pe noi credinciosii, ne-ai umplut cu miresmele tamaduirilor si de razele minunilor tale, intareste-ne ca sa-ti cantam tie: Bucura­te, sfintite mucenice Cipriane, pururea slavite! Află mai mult
 19. Iubitorului de rugaciune si de viata sihastreasca, inteleptului povatuitor pe calea mantuirii, celui ce este lauda sihastrilor si bucuria credinciosilor, cu dragoste sa-i strigam: Bucura-te, sfinte cuvioase parinte Daniil, pururea rugator catre Dumnezeu!

  Află mai mult
 20. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Veniti toti credinciosii sa preaslavim pogorarea Sfantului Duh. Cel Care din sanurile Tatalui a purces asupra Apostolilor, acoperind ca si cu niste ape pamantul de cunostinta lui Dumnezeu si invrednicind de harul cel de-viata-facator al infierii si de slava cea de Sus pe cei ce alearga la El intru curatie, sfintind si indumnezeind pe cei ce striga: Vino, Mangaietorule, Duhule Sfinte, si te salasluieste intru noi! Află mai mult
 21. Ca pe o podoaba a preotilor si indemnator al purtatorilor de chinuri, toti pe tine te cinstim si te rugam : Sfinte Mucenice Elefterie, pe cei ce praznuiesc cu dragoste pomenirea ta, din multe feluri de nevoi ii elibereaza, rugandu-te lui Dumnezeu neincetat pentru noi toti care-ti cantam : Bucura-te, Sfinte Mucenice Elefterie, mare facator de minuni !

  Află mai mult
 22. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Alesule din ceata arhiereilor, mare mucenice Haralambie, dorind a-ti aduce cantari de lauda simtindu-ma nevrednic si cu imputinarea graiului omenesc, tu care porti nume intocmai cu darul dat de la Preaputernicul Dumnezeu, a fi luminator de bucurie, lumineaza-mi cugetul si da putere graiului meu ca intru bucurie sa-ti cant tie : Bucura-te, Sfinte Haralambie, mare mucenice al lui Hristos !

  Află mai mult
 23. Preţ: 1,00 RON

  Pret Nou: 0,70 RON

  Noi,turma ta,prin vitejia ta,ierarhe,izbavindu-ne de marirea idoleasca a celor necredinciosi,multumim tie si cantam cantare pentru biruinta;si ca celui ce ai doborat pe Arie,si cu totul ai legat limba filosofului,graim catre tine:Bucura-te,Sfinte Ierarhe Alexandre!

  Află mai mult
 24. Pomenirea ta cea purtatoare de lumina, Ierarhe Calinic, veseleste sufletele celor credinciosi si atingerea de racla sfintelor tale moaste sfinteste siturile si daruieste tamaduiri; pentru aceasta, dupa datorie, te cinstim pe tine si cu bucurie iti cantam: Bucura-te, Sfinte Ierarhe Calinic, de Dumnezeu inteleptite!

  Află mai mult

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sus